Logo van Logonest

x

x

x

x

x

x

Veelgestelde Vragen

Antwoorden op uw meest gestelde vragen over onze ontwerp- en ontwerpdiensten

Wat je moet weten

Veel Gestelde Vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen die wij ontvangen.

Om ervoor te zorgen dat onze creatieve reis samen van start gaat met wederzijds vertrouwen, vragen we een kleine aanbetaling van €19,99. Dit is een teken van jouw commitment en helpt ons om te focussen op klanten die oprecht geïnteresseerd zijn in kwaliteit en samenwerking.

Wees gerust, het resterende bedrag hoef je pas te voldoen als je helemaal gelukkig bent met het ontwerp van je logo. Mocht het eerste ontwerp nog niet helemaal naar wens zijn, dan kun je zonder zorgen besluiten om het proces te stoppen.

Als je enthousiast bent en verder wilt gaan, dan zetten we alles op alles om een logo te ontwerpen dat aan al je verwachtingen voldoet. We zijn pas klaar als jij een glimlach op je gezicht hebt en trots bent op het nieuwe beeld van je merk!

Na ontvangst van de eerste ontwerpen heb je volledige vrijheid om te beslissen of je met ons verder wilt. Mochten deze niet aan je verwachtingen voldoen, of besluit je op een later moment in het proces dat je toch wilt afzien van de samenwerking, dan kun je op elk gewenst moment zonder enige kosten de opdracht annuleren.

Absoluut niet.

Wij garanderen een transparante aanpak zonder verborgen kosten. Vaak hanteren ontwerpbureaus extra tarieven voor elke revisieronde, wat kan leiden tot onaangename verrassingen bij de finale afrekening. Bij ons werkt het anders. Ongeacht of je nu 1, 10 of zelfs 50 revisies wenst, de prijs blijft ongewijzigd.

Onze belofte? Wij verbazen onze klanten met schitterende ontwerpen, niet met onvoorziene uitgaven!

Je hoeft niet lang te wachten op een vleugje inspiratie; we versturen de eerste ontwerpconcepten al binnen 24 uur direct naar je via WhatsApp! Zo kun je snel en gemakkelijk feedback geven en het perfecte logo voor jouw merk realiseren.

Je hebt de flexibiliteit om aanpassingen aan je logo te laten maken wanneer je maar wilt, zelfs na de oplevering, en dat geheel kosteloos. Tot aan het moment van oplevering werken we nauw met je samen om ervoor te zorgen dat het ontwerp helemaal naar wens is. Veranderingen worden steeds binnen 48 uur doorgevoerd.

Wat ons onderscheidt, is onze exclusieve wijzigingsgarantie van 5 jaar na de oplevering van je logo. Gedurende deze periode kun je zonder extra kosten wijzigingen laten aanbrengen, mocht je ooit besluiten dat je logo een kleine update of verfrissing nodig heeft. Dit alles bieden we aan om te verzekeren dat je merk altijd perfect aansluit bij jouw visie en bedrijfsontwikkeling.

Bij ons sta je nooit alleen, zowel voor, tijdens als lang na de oplevering van je logo. Jouw tevredenheid en de continue evolutie van je merk staan bij ons voorop.