Logo van Logonest

x

x

x

x

x

x

Website laten maken

Professioneel Webdesign op Maat: Uw Website Perfect Geregeld

Waarom een Website Laten Maken Belangrijk Is

In de huidige digitale wereld is een professionele website essentieel voor elk bedrijf. Het verhoogt uw zichtbaarheid in zoekmachines zoals Google, wekt vertrouwen bij bezoekers en helpt u zich te onderscheiden van concurrenten. Een goed ontworpen website trekt nieuwe klanten aan, versterkt uw merk en kan leiden tot een hogere conversie. Bovendien fungeert uw website als een 24/7 online visitekaartje, wat betekent dat klanten altijd toegang hebben tot informatie over uw bedrijf, producten en diensten.

Professionele illustratie van webdesign met computer en ontwerptools

Waarom een Website Laten Maken Belangrijk Is

In de huidige digitale wereld is een professionele website essentieel voor elk bedrijf. Het verhoogt uw zichtbaarheid in zoekmachines zoals Google, wekt vertrouwen bij bezoekers en helpt u zich te onderscheiden van concurrenten. Een goed ontworpen website trekt nieuwe klanten aan, versterkt uw merk en kan leiden tot een hogere conversie. Bovendien fungeert uw website als een 24/7 online visitekaartje, wat betekent dat klanten altijd toegang hebben tot informatie over uw bedrijf, producten en diensten.

Waarom Een Website Door Logonest Laten Maken?

 • Ervaring en Expertise Bij Logonest beschikken we over jarenlange ervaring in webdesign en ontwikkeling. Ons team van deskundige ontwerpers en ontwikkelaars brengt uw visie tot leven met op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw merkidentiteit en zakelijke doelen. We begrijpen de nieuwste trends en technologieën en passen deze toe om ervoor te zorgen dat uw website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en toekomstbestendig.
 • Gebruiksvriendelijke CMS Wij bouwen onze websites op gebruiksvriendelijke content management systemen zoals WordPress. Dit stelt u in staat om eenvoudig zelf uw website te beheren en bij te werken zonder steeds extra kosten te maken. U kunt nieuwe pagina’s toevoegen, content bijwerken en wijzigingen doorvoeren zonder technische kennis. Daarnaast bieden we uitgebreide trainingen aan zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe website.
 • SEO Optimalisatie Onze websites zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines. Wij passen de nieuwste SEO-technieken toe om uw ranking en zichtbaarheid te verbeteren, waardoor u meer organisch verkeer naar uw website trekt en uw online aanwezigheid versterkt. Dit omvat zowel on-page optimalisatie, zoals het gebruik van de juiste zoekwoorden en meta tags, als off-page optimalisatie, zoals linkbuilding en het verbeteren van uw sociale media aanwezigheid.
 • Uitstekende Klantenservice Bij Logonest staan we altijd klaar om u te ondersteunen. Onze klantenservice beantwoordt al uw vragen en lost problemen snel op, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Wij bieden verschillende onderhouds- en ondersteuningspakketten aan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over technische problemen of updates. Onze service is persoonlijk en op maat gemaakt, gericht op uw specifieke behoeften en wensen.

Onze Diensten

 • Maatwerk Webdesign Wij leveren op maat gemaakte webdesign diensten die uw merkidentiteit en zakelijke doelen weerspiegelen. Elk project wordt met de grootste zorg en precisie uitgevoerd om een unieke en professionele website te creëren. Ons proces omvat een grondige analyse van uw wensen, het ontwerpen van een concept, en de ontwikkeling en implementatie van de definitieve website.
 • Responsive Design Onze websites zijn volledig responsive en passen zich aan alle apparaten aan, van desktops tot smartphones. Dit zorgt voor een optimale gebruikerservaring, ongeacht het apparaat dat uw bezoekers gebruiken. Een responsive design verbetert niet alleen de gebruiksvriendelijkheid, maar heeft ook een positieve invloed op uw SEO-ranking, aangezien zoekmachines zoals Google mobielvriendelijke websites hoger waarderen.
 • SEO Optimalisatie Wij zorgen ervoor dat uw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Dit omvat technische optimalisatie, contentoptimalisatie en linkbuilding om uw zichtbaarheid en ranking te verbeteren. Onze SEO-strategieën zijn gebaseerd op grondig onderzoek en best practices, zodat uw website beter scoort in zoekresultaten en meer verkeer genereert.
 • E-commerce Oplossingen Voor bedrijven die online producten willen verkopen, bieden wij uitgebreide e-commerce oplossingen. Wij integreren naadloze e-commerce functionaliteiten in uw website, inclusief veilige betalingsmogelijkheden en gebruiksvriendelijke productbeheer systemen. Onze oplossingen zijn schaalbaar en flexibel, zodat ze kunnen meegroeien met uw bedrijf en voldoen aan de behoeften van uw klanten.
 • Onderhoud en Support Wij bieden doorlopende ondersteuning en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw website altijd up-to-date en veilig is. Ons team staat klaar om technische problemen snel op te lossen en uw website te optimaliseren voor de beste prestaties. Wij bieden verschillende onderhoudspakketten aan, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw behoeften past.

Veelgestelde Vragen

 • Wat kost het om een website te laten maken? De kosten voor het laten maken van een website variëren afhankelijk van de complexiteit en functionaliteiten. Bij ons beginnen de prijzen vanaf €499 voor een strakke one pager. Voor extra pagina’s rekenen we gemiddeld €75 per pagina. Voor een standaard website met pagina’s zoals home, diensten, over ons en contact, komt u uit op ongeveer €724. Voor deze prijs krijgt u een moderne website tegen een lagere prijs dan de meeste bedrijven, met de garantie dat u niet betaalt bij ontevredenheid. Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. Wij werken met transparante tarieven en bieden verschillende pakketten aan om aan diverse budgetten en behoeften te voldoen.
 • Hoe lang duurt het om een website te ontwikkelen? De ontwikkelingstijd varieert per project. Een eenvoudige website kan binnen enkele dagen worden opgeleverd, terwijl complexere projecten meer tijd in beslag nemen. Wij hanteren een gestructureerd projectplan met duidelijke deadlines om ervoor te zorgen dat uw website tijdig wordt opgeleverd.
 • Bieden jullie ook hosting aan? Ja, wij bieden betrouwbare hosting oplossingen aan voor uw website, inclusief webhosting en een onbeperkt aantal e-mailadressen voor slechts €14,99 per maand. Voor dit bedrag nemen wij de volledige verantwoordelijkheid voor het up-to-date houden van uw website. Uw website draait op supersnelle servers, waardoor bezoekers uw site niet zullen verlaten vanwege trage laadtijden. Goedkope hosting vanaf €1 per maand mag dan verleidelijk lijken, maar uit onderzoek blijkt dat bezoekers sneller afhaken bij trage websites. Onze hosting garandeert een snelle en betrouwbare ervaring. Kijk maar naar onze eigen website die supersnel laadt; het feit dat u er nog bent, zegt genoeg! En ook hier geldt: niet tevreden, niet betalen.
 • Kan ik mijn website zelf beheren na de oplevering? Absoluut! Wij bouwen onze websites op gebruiksvriendelijke CMS-systemen zoals WordPress, zodat u eenvoudig zelf uw content kunt beheren zonder steeds kosten te maken. Wij bieden tevens training en ondersteuning aan om ervoor te zorgen dat u volledig vertrouwd raakt met het systeem.
 • Hoe belangrijk is SEO voor mijn website? SEO is cruciaal voor de vindbaarheid van uw website. Een goed geoptimaliseerde website trekt meer bezoekers en verhoogt uw kans op conversies. Wij bieden uitgebreide SEO-diensten aan om ervoor te zorgen dat uw website goed scoort in zoekmachines en beter zichtbaar is voor uw doelgroep.

Logonest

Wij van Logonest zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van logo’s, flyers, brochures, complete huisstijllen en noem maar op. Niets is Logonest te gek. Zoekt u een dienst die niet vermeld staat op onze website? Neem dan contact met ons op!