x

x

x

x

x

x

Flyer laten ontwerpen

Voor een professionele flyer laten ontwerpen ben je hier op het juiste adres!

Een flyer laten ontwerpen helpt jou met het in de schijnwerpers zetten van jouw bedrijf

Voorbeeld van een professioneel ontworpen flyer met fitness thema.

Ieder bedrijf moet potentiële klanten informeren over zijn producten en diensten. Dit wordt vaak bereikt door het gebruik van social media platforms, websites en e-mail marketing. Echter, een van de oudste marketing tactieken, de bescheiden flyer, is zo effectief als altijd en mag niet over het hoofd worden gezien.

Flyers zijn een snelle en eenvoudige manier om mensen op straat te informeren over uw diensten en producten. Ze hebben misschien nog nooit uw website bezocht of zitten niet op sociale media. Zelfs als ze verbinding hebben met het internet, zullen mensen meer aandacht besteden aan een pamflet dat bij hen wordt afgeleverd dan aan het scrollen door hun nieuwsfeed. Helaas, onze aandachtsspanne wordt steeds korter, daarom is een flyer een eenvoudige manier om de aandacht van die mogelijke koper te krijgen.

Wat kost een flyer laten ontwerpen?

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij redelijke kosten bieden, net zoals wij dat doen met onze logo’s. Wij rekenen een vast tarief per zijde of vel papier. In het geval van een brochure kunnen wij u uiteraard een prijs aanbieden die een korting inhoudt voor een groot aantal pagina’s. Hoe lager de prijs per pagina, hoe meer pagina’s een brochure telt. Neem contact met ons op voor advies.

Flyer laten ontwerpen kosten

Wij geloven niet in verrassingen. Al onze tarieven zijn inclusief alle vereiste correctierondes, een eerste conceptvoorstel binnen drie werkdagen, en drukklare bestanden bij levering. Indien nodig wordt er ook voor fotobewerking gezorgd.

 • Flyer laten ontwerpen
  • Enkelzijdige A4 of A5 flyer – € 79,- exclusief btw
  • Dubbelzijdige A4 of A5 flyer – € 99,- exclusief btw
 • Folder laten ontwerpen
  • Dubbelzijdige, gevouwen A4 folder – € 99,- exclusief btw
 • Brochure laten ontwerpen
  • Eerste vel (met voor- en achterzijde) – € 99,- exclusief btw
  • Elk volgende vel (4 pagina’s) – € 49,- exclusief btw

Printontwerp dat uniek is

Al onze folder-, flyer-, en brochureontwerpen zullen uniek zijn. Natuurlijk werken wij binnen de grenzen van uw huidige huisdecor. Wij zorgen ervoor dat elke pagina goed is ingedeeld om uw informatie zo eenvoudig en snel mogelijk aan de lezer te presenteren. Elk stuk informatie is uniek en vereist een unieke aanpak om het aan de lezer te presenteren, daarom bepalen wij de best haalbare pagina-indeling voor elk geval.

Jij draagt bij aan het ontwerp

U bent een cruciaal onderdeel van ons ontwerpproces. Al uw wensen en behoeften worden meegenomen in een visueel ontwerp dat de boodschap effectief overbrengt en tegelijkertijd perfect aansluit bij uw organisatie, huisstijl en website. Wij zullen u het eerste ideevoorstel per email doen, en dan is het aan u om met ons aan de slag te gaan. We vragen om input op ons voorstel, die we in een correctieronde (alle rondes zijn inbegrepen) behandelen. We gaan door tot u helemaal tevreden bent met een aansprekend, pakkend en succesvol flyer-, folder-, of brochureontwerp. Als het ontwerp af is, beslist u.

Hulp nodig met het drukwerk of met de inhoud van de flyer?

Naast het ontwerpen van flyers, kunnen wij gebruik maken van ons netwerk om u te helpen met het drukken van flyers. Ook kunnen wij u assisteren met het schrijven van content, fotografie en/of artwork.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te verkennen.

Zet ons direct aan het werk!

Wilt u een professionele flyer laten maken? Neem dan persoonlijk contact met ons op. Vertel ons hoe en wat u wilt, en wij zorgen dat het gerealiseerd wordt!

Logonest

Wij van Logonest zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van logo’s, flyers, brochures, complete huisstijllen en noem maar op. Niets is Logonest te gek. Zoekt u een dienst die niet vermeld staat op onze website? Neem dan contact met ons op!