Logo van Logonest

x

x

x

x

x

x

Huisstijl laten ontwerpen

Een professioneel huisstijl ontwerp laat u ontwerpen door Logonest!

Huisstijl laten ontwerpen voor Alpha Branding door Logonest.nl: Complete set voor €119.

Een huisstijl ontwerp is een complete huisstijl presentatie waarmee u zich aan uw potentiële klanten presenteert. Het belangrijkste kenmerk is een stijl die herkenbaar is in elk grafisch ontwerpelement van de huisstijl. Een huisstijl bestaat uit 3 hoofdelementen en verschillende secundaire elementen, waarvan logo, visitekaartje en briefpapier de eerste zijn.

Secundaire elementen zijn enveloppen, mappen, notitieboekjes, pennen, T-shirts, autobelettering, banners, zakjes, tassen, stickers, enz. Bij het ontwikkelen van een huisstijl is het van cruciaal belang om een stijl te bepalen en daaraan vast te houden. Het Logonest team gebruikt zijn ervaring en vaardigheden om een hoge kwaliteit huisstijl voor u te creëren. Met dergelijk materiaal zal uw bedrijf herkenbaar zijn op de markt en een goede indruk achterlaten bij uw klanten.

Een huisstijl laten maken is onmisbaar voor uw bedrijf

Ieder bedrijf moet zijn identiteit hebben – een reeks kenmerken die het bedrijf herkenbaar en onderscheidend maken op de markt. Naast deze identiteit is er ook het imago – de indruk die een bedrijf bij een individu achterlaat. Die visuele identiteit is het belangrijkst in de reclame, waar producten, diensten of ideeën via reclamemiddelen op uw doelpubliek worden gericht.

Visuele identiteit is uw handelsmerk, een geheel van alle visuele en materiële kenmerken van een product, dienst, idee of een onderneming, die het onderscheidend maken en een uniforme visuele eenheid van alle elementen tot stand brengen. Visuele identiteit heeft tot doel bedrijven in staat te stellen een voorsprong op de markt te verwerven, te verbeteren en te behouden.

Het is tegenwoordig algemeen aanvaard dat de identiteit van een onderneming ligt in haar algemene communicatie, belichaamd in de bedrijfscultuur, waarden, attitudes, werknemers, management, eigendom, strategie, allemaal vertegenwoordigd door haar visuele identiteit. In een zakelijke omgeving weerspiegelt de visuele identiteit de ware kern van een bedrijf.

Een huisstijl voor €119? Het kan!

Het laten maken van een professionele huisstijl is een goede investering in uw bedrijf. Bij Logonest begrijpen we dat en daarom bieden we onze klanten een uitgebreid pakket voor een lage prijs van maar liefst €119,- exclusief btw. In combinatie met een logo ontwerp ter waarde van €149 betaalt u maar liefst €249 voor een logo + huisstijlpakket. Hiermee bespaart u €20!

De standaard set die we aanbieden bestaat uit:

  • Visitekaartje
  • Briefhoofd + Word bestand
  • Envelop
  • Aanvullingsformulier
  • Presentatiemap
  • Factuur

Deze set is eventueel ook verkrijgbaar in verschillende maten op verzoek. Daarnaast ontvangt u kant-en-klare bestanden voor de drukker en een werkbestand. Met de digitale bestanden kunt u uw huisstijl ook doorvoeren in achtergronden van uw facturen en Word bestanden. Wilt u ook andere ontwerpen door ons laten ontwerpen?

Een professional inhuren voor het laten ontwerpen van een huisstijl

Wellicht bent u als starter op het punt gekomen om uw eigen huisstijl te hebben. Zoals al uitgelegd, is het hebben van een professionele huisstijl belangrijk. Het hebben van een huisstijl is niet zo moeilijk en ingewikkeld als u misschien denkt. Maar het is niet voor niets een vak apart: u kunt dit beter overlaten aan een ervaren designer dan dat u het zelf gaat proberen. Een bakker ontwerpt ook niet zijn eigen website.

Het ontwerpen van een professionele huisstijl vergt niet alleen kennis, maar ook grafische vaardigheden die je opbouwt door de jaren heen. U wilt uw bedrijf een professionele en betrouwbare uitstraling geven en dat bereikt u met een alleen met een strakke en professionele huisstijl. Door het ontwerp uit te besteden aan Logonest bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld; tijd kost nou eenmaal geld.

Eerst een logo nodig?

U kunt bij Logonest ook terecht voor, de naam zegt het al, het laten maken van een logo voor uw bedrijf. Voor een zeer lage prijs van €149 maken we een strak en professioneel logo voor u. Vanuit hier kunnen we verder met het ontwerpen van een huisstijl voor u. Zo kunt u stap voor stap werken aan een professionele uitstraling van uw bedrijf!

Huisstijl voorbeelden

In de hedendaagse markt is de visuele identiteit van een bedrijf cruciaal voor succes. Bij Logonest.nl hebben we dit principe tot leven gebracht voor onze klanten: NL Research, Mark Schans Incident Management en Curltypes, door unieke huisstijlen te ontwerpen die hun merkpersoonlijkheid versterken en de kernwaarden visueel communiceren. Deze ontwerpen zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk maar dienen ook als een strategisch hulpmiddel om de zakelijke groei te stimuleren.

  • NL Research: Voor dit onderzoeksbureau hebben we een huisstijl gecreëerd die professionaliteit en precisie uitstraalt, met een minimalistisch logo dat de aandacht vestigt op hun expertise in data-analyse. De huisstijl heeft geleid tot een toename in contracten met academische instellingen en heeft hun zichtbaarheid in de onderzoeksgemeenschap aanzienlijk verbeterd.

  • Mark Schans Incident Management: Hun nieuwe visuele identiteit, ontworpen om snelheid, efficiëntie en betrouwbaarheid te weerspiegelen, heeft Mark Schans Incident Management geholpen om zich te onderscheiden in een competitieve markt. Het logo, met zijn dynamische lijnen en assertieve kleurgebruik, heeft de herkenbaarheid van het bedrijf bij potentiële cliënten verhoogd en de omzet met 15% doen stijgen.

  • Curltypes: Dit merk, gespecialiseerd in haarverzorgingsproducten voor krullend haar, kreeg een levendige en inclusieve huisstijl. De verpakking en het logo met diverse krultypes spreekt een breed publiek aan en onderstreept het inclusieve ethos van het merk. Deze aanpak heeft niet alleen de verkoop verhoogd maar ook een loyale klantengemeenschap opgebouwd.

Elk van deze voorbeelden illustreert hoe een doordacht ontworpen huisstijl de waarneming van een merk kan transformeren, waardoor het niet alleen opvalt maar ook de bedrijfsgroei versnelt. De beelden van deze ontwerpen, bijgevoegd onder deze alinea, tonen de diversiteit en aanpassingsvermogen van ons werk bij Logonest.nl, waarmee we onze klanten helpen hun doelen te bereiken en hun visie te realiseren.

Voor Mark Schans Incident Management een huisstijl laten ontwerpen, inclusief factuur en envelop, voor €119.
NL Research kiest voor huisstijl laten ontwerpen door Logonest.nl, inclusief alle essentials voor €119.
Huisstijl laten ontwerpen voor Curltypes, compleet met visitekaartjes en meer voor €119.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor u als het aankomt op een huisstijlontwerp? Of hebt u een vraag omtrent onze werkzaamheden? U kunt met al uw vragen vrijblijvend terecht bij onze supportafdeling. Onze medewerkers staan klaar voor al uw vragen en denken graag met u mee. Zo krijgt u het huisstijl ontwerp waar u altijd al van hebt gedroomd!

Waar kunnen we je mee helpen?

Logonest

Wij van Logonest zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van logo’s, flyers, brochures, complete huisstijllen en noem maar op. Niets is Logonest te gek. Zoekt u een dienst die niet vermeld staat op onze website? Neem dan contact met ons op!