Logo van Logonest

x

x

x

x

x

x

Animatie video laten maken

Transformeer hoe je communiceert: Vang de essentie van je verhaal met creatieve en opvallende animatievideo’s.

Versterk je merkverhaal: laat een animatievideo maken die jouw bedrijf laat schitteren

In een wereld waar visuele content koning is, biedt het laten maken van een animatievideo een ongeëvenaarde kans om jouw merkverhaal te versterken en je bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Bij ons vind je de perfecte combinatie van creativiteit en technische expertise om een op maat gemaakte animatievideo te creëren die niet alleen boeit maar ook converteert. Van het initiële concept tot het eindproduct, we zorgen ervoor dat jouw boodschap opvalt, ongeacht je branche of doelgroep. Of je nu een startup bent die de markt wil betreden of een gevestigd merk dat zijn bereik wil uitbreiden, onze animatievideo’s zijn ontworpen om jouw unieke verhaal te vertellen en je zichtbaarheid online aanzienlijk te verhogen. Kies voor een animatievideo en laat je bedrijf schitteren als nooit tevoren.

Wat kost een animatie video laten maken?

De prijs van het laten maken van een animatievideo is een belangrijk aspect voor veel bedrijven en ondernemers die hun boodschap op een creatieve en effectieve manier willen overbrengen. Wij begrijpen het belang van transparantie en betaalbaarheid in dit proces. Daarom bieden we duidelijke en competitieve prijzen aan:

 • 0-30 seconden: €499 exclusief btw
 • 30-60 seconden: €799 exclusief btw
 • 60-90 seconden: €999 exclusief btw
 • 90-120 seconden: €1199 exclusief btw

Voor deze prijzen ontvang je een compleet gepersonaliseerde animatievideo. De lengte van de video wordt zorgvuldig gekozen om je boodschap krachtig en bondig over te brengen, zonder de aandacht van je publiek te verliezen. Bovendien is in deze prijzen een professionele voice-over inbegrepen, wat essentieel is om je verhaal leven in te blazen en een diepere verbinding met je kijkers te creëren.

Maar dat is nog niet alles. We begrijpen dat het creatieve proces iteratief is en soms aanpassingen vereist. Daarom omvat ons pakket een onbeperkt aantal revisies. Ja, je leest het goed: wij werken net zolang aan je video totdat je 100% tevreden bent. Of het nu gaat om het finetunen van de script, het aanpassen van de animatiestijl of het wijzigen van de voice-over, we staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat het eindresultaat precies is wat je voor ogen had.

Kies voor ons en laat je animatievideo maken tegen een betaalbare prijs, zonder in te boeten op kwaliteit of creativiteit. Laat ons jouw verhaal tot leven brengen en je bedrijf laten schitteren met een op maat gemaakte animatievideo.

Waarom een animatievideo essentieel is voor jouw merk

In het digitale tijdperk van vandaag is het cruciaal om op te vallen in een zee van content. Een animatievideo is een krachtig hulpmiddel om de aandacht van je doelgroep te trekken en een blijvende indruk te maken. Hier zijn een paar redenen waarom een animatievideo essentieel is voor jouw merk:

 • Verhoogde betrokkenheid: Animatievideo’s zijn boeiend en kunnen complexe informatie op een eenvoudige en begrijpelijke manier overbrengen. Dit vergroot de kans dat je boodschap wordt onthouden en gedeeld.
 • Versterking van je merkidentiteit: Een op maat gemaakte animatievideo kan worden ontworpen in de kleuren, stijlen en thema’s die jouw merk vertegenwoordigen, waardoor je merkidentiteit versterkt wordt.
 • Grotere zichtbaarheid online: Videocontent heeft een hogere prioriteit in zoekmachineresultaten en op sociale media platforms, wat leidt tot meer zichtbaarheid en een groter bereik voor je merk.
 • Flexibiliteit in storytelling: Of je nu een nieuw product wilt introduceren, een complex idee wilt uitleggen, of je merkverhaal wilt vertellen, animatie biedt de flexibiliteit om je boodschap op een creatieve manier over te brengen.

Door te investeren in een professioneel gemaakte animatievideo, investeer je in de toekomst en groei van je bedrijf.

Het proces van animatievideo creatie: stap voor stap

Het maken van een animatievideo lijkt misschien een ontmoedigende taak, maar ons proces is ontworpen om het zo soepel en eenvoudig mogelijk te maken. Hier is een stap-voor-stap overzicht van hoe we van jouw idee een verbluffende animatievideo maken:

 1. Concept en Script: Alles begint met jouw idee. Tijdens een eerste consultatie bespreken we je doelstellingen, doelgroep en het kernbericht dat je wilt overbrengen. Vervolgens werken we samen aan het ontwikkelen van een script dat jouw verhaal vertelt.
 2. Storyboarding: Zodra het script is goedgekeurd, creëren we een storyboard dat de visuele flow van de video schetst. Dit geeft je een eerste indruk van hoe de animatie eruit zal zien.
 3. Voice-over opname: Parallel aan het storyboarding, selecteren we samen de perfecte stem voor je video en nemen we de voice-over op.
 4. Animatie: Met het storyboard en de voice-over als leidraad, brengen onze getalenteerde animatoren je video tot leven met boeiende visuals.
 5. Revisies: Na de eerste oplevering van de video heb je de mogelijkheid om feedback te geven. Wij voeren de nodige aanpassingen uit om ervoor te zorgen dat de video volledig aan je verwachtingen voldoet.
 6. Oplevering: Zodra de video is geperfectioneerd, leveren we het eindproduct aan je op, klaar om gedeeld te worden met de wereld.

Met dit gestroomlijnde proces zorgen we ervoor dat het laten maken van jouw animatievideo niet alleen een succes wordt, maar ook een plezierige ervaring.

Zet ons direct aan het werk!

Waar kunnen we je mee helpen?

Logonest

Wij van Logonest zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van logo’s, flyers, brochures, complete huisstijllen en noem maar op. Niets is Logonest te gek. Zoekt u een dienst die niet vermeld staat op onze website? Neem dan contact met ons op!