Logo van Logonest

x

x

x

x

x

x

Bestaand logo aanpassen

Voor een professionele aanpassing van je bestaande logo ben je hier aan het juiste adres!

Geef je Bedrijf een Facelift: Bestaand Logo Aanpassen

Helder verlichte designstudio met het proces van het aanpassen van een bestaand logo op een monitor

In een wereld waar merkbeleving centraal staat, kan het vernieuwen van je logo de facelift zijn die je bedrijf nodig heeft om zich opnieuw te positioneren in de markt. Een logo is meer dan alleen een visueel kenmerk; het vertegenwoordigt je merkidentiteit, waarden en beloften aan je klanten. Het aanpassen van een bestaand logo biedt een unieke kans om je bedrijf te revitaliseren, de merkherkenning te vergroten en een diepere connectie met je doelgroep te creëren.

Waarom een Bestaand Logo Aanpassen?

De beslissing om een bestaand logo aan te passen kan voortkomen uit verschillende redenen. Misschien is je merk geëvolueerd, en sluit je huidige logo niet meer aan bij de waarden of het imago dat je wilt uitstralen. Of je hebt ontdekt dat je logo niet onderscheidend genoeg is in de overvolle marktplaats. Het kan ook zijn dat je logo verouderd is en een moderner ontwerp nodig heeft om competitief te blijven. Ongeacht de reden, een logo-aanpassing kan je helpen om je merk fris en relevant te houden.

Investeren in je Merk: De Kosten van een Logo Aanpassing

In een tijdperk waarin het visuele imago van je bedrijf een cruciale rol speelt in het succes ervan, is het aanpassen van je bestaande logo een strategische investering die niet over het hoofd gezien mag worden. Het proces van het herontwerpen van een logo omvat creativiteit, strategie, en vakmanschap, waarbij het eindresultaat je merk een nieuwe lease op leven geeft. Maar wat kost deze essentiële service?

Vaste Prijs voor Transformatie: €99 exclusief BTW

Voor een vaste prijs van €99 exclusief BTW bieden wij een volledige logo-aanpassingsservice die je merk zal transformeren en revitaliseren. Deze prijs is zorgvuldig samengesteld om een evenwicht te bieden tussen betaalbaarheid en de hoge kwaliteit van dienstverlening die je mag verwachten van professionele ontwerpers.

Wat Is Inbegrepen?

 1. Consultatie: Een initiële bespreking om je wensen, doelen, en de richting van het logo-aanpassingsproces te begrijpen.

 2. Conceptontwikkeling: Het creëren van conceptontwerpen gebaseerd op de consultatie, waarbij we nauw samenwerken om een ontwerp te selecteren dat het beste bij je merk past.

 3. Revisies: Om ervoor te zorgen dat het eindresultaat perfect aansluit bij je verwachtingen, zijn revisies inbegrepen. We blijven aanpassingen maken tot je volledig tevreden bent.

 4. Finale Ontwerp: Levering van het aangepaste logo in diverse formaten, klaar voor gebruik op al je digitale en gedrukte marketingmaterialen.

 5. Rechten: Volledige eigendomsrechten van het ontwerp, zodat je je nieuwe logo vrij kunt gebruiken voor al je zakelijke behoeften.

Waarom Deze Prijs Waardevol Is

Deze investering gaat verder dan het simpelweg wijzigen van een beeld; het betreft een strategische verbetering van je merkidentiteit. Met een eenmalige investering van €99 exclusief BTW, verzeker je jezelf van een logo dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook de kernwaarden en toekomstvisie van je bedrijf weerspiegelt. Een goed ontworpen logo kan de zichtbaarheid van je merk vergroten, je doelgroep aanspreken en een blijvende indruk achterlaten.

In een competitieve markt kan het vernieuwen van je logo het verschil maken tussen opgaan in de massa of echt opvallen. Door te kiezen voor onze logo-aanpassingsservice, investeer je in de toekomst van je bedrijf, versterk je je merkidentiteit, en verbeter je je positie in de markt.

Het Proces van Logo Aanpassen

 1. Evaluatie: Begin met een grondige evaluatie van je huidige logo. Wat werkt er wel en wat niet? Hoe wordt het waargenomen door je doelgroep? Dit inzicht is cruciaal voor het bepalen van de richting van je logo-aanpassing.

 2. Strategie: Bepaal wat je wilt bereiken met de aanpassing. Wil je moderniseren, een nieuwe markt aanspreken, of je merk volledig herpositioneren? Je strategie zal de basis vormen voor je ontwerpbeslissingen.

 3. Ontwerp: Werk samen met professionele ontwerpers die ervaring hebben met merkidentiteit. Zij kunnen de essentie van je merk vertalen naar een visueel ontwerp dat spreekt tot je doelgroep.

 4. Implementatie: Zodra het nieuwe logo is ontwikkeld, implementeer het consequent over al je merkmaterialen. Dit omvat je website, sociale media, verpakkingen, en marketingmaterialen om eenheid en herkenbaarheid te waarborgen.

Voordelen van het Aanpassen van een Bestaand Logo

 • Verbeterde Merkherkenning: Een fris en actueel logo kan helpen om je merk op te laten vallen en makkelijker herkenbaar te maken voor je doelgroep.
 • Aanspreken van Nieuwe Doelgroepen: Een aangepast logo kan je helpen om nieuwe marktsegmenten aan te trekken of je appeal te verbreden.
 • Reflectie van Bedrijfsgroei: Als je bedrijf zich heeft ontwikkeld, zorgt een aangepast logo ervoor dat je merkidentiteit meegroeit.
 • Concurrentievoordeel: Een uniek en onderscheidend logo kan je een voorsprong geven op de concurrentie.

Het aanpassen van een bestaand logo is een investering in de toekomst van je bedrijf. Het biedt een kans om je merkverhaal te vernieuwen, je connectie met klanten te versterken en je positie in de markt te herdefiniëren.

Zet ons direct aan het werk!

Wilt u uw bestaand logo professioneel laten aanpassen? Neem dan direct contact met ons op. Deel uw visie en verwachtingen, en wij zorgen ervoor dat uw logo wordt getransformeerd naar uw wensen!

Waar kunnen we je mee helpen?

Logonest

Wij van Logonest zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van logo’s, flyers, brochures, complete huisstijllen en noem maar op. Niets is Logonest te gek. Zoekt u een dienst die niet vermeld staat op onze website? Neem dan contact met ons op!