Logo van Logonest

x

x

x

x

x

x

Logo laten ontwerpen Leeuwarden

Een professioneel logo laat je ontwerpen door Logonest!

Reviews

Hoe klanten ons beoordelen

Eenvoudig en goedkoop bedrijfslogo laten maken in Leeuwarden

Beschikken over een professioneel logo is cruciaal voor uw bedrijf. Het is vaak het eerste wat klanten van uw merk zien, en een goed ontworpen logo kan de aandacht van potentiële klanten significant langer vasthouden. Daarom kiezen veel bedrijven ervoor om hun logo te laten ontwerpen in Leeuwarden, waar creativiteit en professionalisme samenkomen om uw merk te versterken.

Een logo is niet alleen het gezicht van uw onderneming, maar het onderstreept ook uw bedrijfsmissie en -waarden. Het juiste logo verhoogt de herkenbaarheid van uw merk, wat essentieel is in de hedendaagse competitieve markt.

Het ontwikkelen van een logo dat uw merkwaarde verhoogt en uw populariteit stimuleert, vereist een strategische aanpak. Bij Logonest, gevestigd in Leeuwarden, hebben we dit proces jarenlang geperfectioneerd. Ons team van ervaren ontwerpers beschikt over de kennis en vaardigheden om snel en effectief hoogwaardige bedrijfslogo’s te creëren.

Een logo zorgt niet alleen voor herkenbaarheid maar bepaalt ook het visuele karakter van de producten of diensten die u aanbiedt. Het ontwerpen van uw logo is dus een essentiële stap in het creëren van een sterke visuele identiteit, die de essentie van uw bedrijf weerspiegelt en de verbinding met uw doelgroep versterkt. Bij Logonest in Leeuwarden zetten we ons volledig in om niet alleen aan uw verwachtingen te voldoen, maar deze te overtreffen door designs te leveren die uw merk onderscheiden in de markt.

Wij begrijpen het belang van een goed bedrijfslogo

Dus, klaar om je idee naar een nieuw niveau te tillen?

Wij kennen het belang van een goed logo, dus zijn wij hier om het perfecte logo voor uw bedrijf te ontwerpen!

Portfolio

Een selectie van door ons ontworpen logo’s

Logo salonbysaima.nl
Logo Barber Joe's
Logo Doodle Food
turbovrachtwagen.nl logo
Logo voetbalticketsysteem.nl
Logo vitaemeubels.nl
Logo dee-led.nl
Logo femmageurmeltsmore.nl
Logo huisdierfriendly.nl
Compleet Huisstijl Pakket

Huisstijl laten ontwerpen Leeuwarden

Naast een logo kun je ook je huisstijl laten ontwerpen in Leeuwarden door Logonest. Een huisstijl is net zo belangrijk voor uw bedrijf als een professioneel logo. Het is van belang dat u met een consistent huisstijl communiceert met klanten. Dit omvat niet alleen uw logo, maar ook het ontwerp van uw visitekaartjes en flyers. Door een flyer laten ontwerpen en een visitekaart laten ontwerpen die aansluiten bij uw huisstijl, creëert u een herkenbaar en professioneel imago. Statistisch gezien kan het consistent vertegenwoordigen van uw bedrijf op alle platforms, digitaal of anderszins, de omzet met 23% verhogen.

Uw logo, huisstijl, flyers en visitekaartjes laten ontwerpen doe je bij Logonest tegen de laagste prijs en met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Het mirakel van LOGoNEST

Professionele logo's en huisstijlen zo goedkoop ontwerpen is gewoon mirakuleus 😉

Prijzen & Pakketten

Een overzicht van de prijzen

Logo

€ 299

€ 149

Logo + Huisstijl

€ 499

€ 249

* Op zoek naar iets dat niet vermeld staat tussen onze diensten? Neem dan contact met ons op via WhatsApp of het contactformulier. Wij kunnen meer dan je denkt 😉

Reviews

96,3% VAN ONZE KLANTEN WAARDEERT LOGONEST MET 5 STERREN!

reviews logonest
Luisteren goed naar je wensen en staan altijd voor je klaar. Super blij met mijn nieuwe logo!
klant logonest
Ruth
STIJL Kappers
Erg tevreden met mijn vernieuwde logo. Al met al tevreden met de service en het resultaat!
klant logonest
Astrid
Femma Geurmelts & More
Ze hebben er een super logo van gemaakt. Ik ben er erg tevreden over!
klant logonest
Angelique
Gastouder Liecks
Wat je moet weten

Veel Gestelde Vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen die wij ontvangen.

Je ontvangt de factuur van ons nadat je tevreden bent met het logo. Ben je niet tevreden met de eerste ontwerpen? Dan kun je vrijblijvend annuleren!
 
Kies je er wel voor om door te gaan? Dan gaan wij door met ontwerpen tot jij volledig tevreden bent!

Je kunt de opdracht geheel kosteloos annuleren als je niet tevreden bent met de eerste concepten.

Nadat je de eerste ontwerpen hebt ontvangen, heb je de mogelijkheid om te bepalen of je verder wilt gaan met ons.

Als je na de eerste conceptronde verder wilt en daarna wilt annuleren, zijn wij genoodzaakt hier de kosten van het pakket voor in rekening te brengen.

Nee.

Bij ons zul je nooit voor verassingen komen te staan. In 9 van de 10 gevallen is het bij ontwerpbureaus zo dat je een extra bedrag betaalt per revisieronde, waardoor je aan het eind voor verrassingen kan komen te staan. Dit is bij ons niet het geval. Ook als je het logo 50 keer door ons laat aanpassen, betaal je aan het eind geen extra kosten.

Wij verrassen klanten met prachtige designs en niet met onverwachte kosten! 😉

Je ontvangt de eerste ontwerpen binnen 48 uur!

Je kunt jouw logo ten alle tijden laten aanpassen, zolang het logo nog niet is opgeleverd. Aanpassingen aan het logo ontvang je altijd binnen 48 uur.

Mocht je na de oplevering nog aanpassingen willen aan het logo, dan zijn wij genoodzaakt hier kosten voor in rekening te brengen. De kosten hiervoor zullen we met je bespreken. Na goedkeuring vanuit jouw kant zullen we de aanpassingen binnen 48 uur aanbrengen!

Wij staan altijd voor je klaar. Ook na de oplevering!

Tips & Advies

Zelf een logo gratis ontwerpen doe je zo

Hoe ontwerp je zelf een logo en of huisstijl?

Een huisstijl bestaat uit meer dan alleen een professioneel logo. Een huisstijl bestaat uit een reeks regels die aangeven hoe alle documenten en schriftelijke communicatie van een bedrijf moeten worden opgemaakt. Het regelt zaken als:

 • de te gebruiken kleuren
 • de stijl en grootte van het lettertype
 • waar het logo moet komen te staan

Huisstijlen kunnen worden toegepast op vele soorten documenten en communicatiemethoden. Hier volgen enkele voorbeelden:

 • Briefpapier
 • Visitekaartjes
 • Verslagen
 • Presentatiedia’s
 • Reclame
 • Brochures
 • Product handleidingen

en alle andere manieren die een bedrijf gebruikt om met zijn klanten te communiceren. U weet dat er sprake is van een succesvolle huisstijl wanneer u qua kleur en stijl een sterk beeld in uw hoofd heeft wanneer u aan een bepaald bedrijf denkt.

Het is belangrijk dat alles wat je naar klanten communiceert op één lijn zit, zowel offline als ook online. Dat is ook de reden waarom je bij alle grote organisaties waar jij zaken mee doet, ziet dat zij in dezelfde stijl communiceren. Het komt namelijk vrij onprofessioneel over als je als bedrijf zijnde in verschillende berichten gebruik maakt van verschillende kleuren, lettertypes, logo’s etc.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen als het aankomt op huisstijlen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen en adviseren je graag vrijblijvend!

Tips & Advies

Een logo laten maken door een bedrijf doe je zo

Logo laten ontwerpen? Enkele tips van ons

Een logo is het eerste indruk dat mensen krijgen van jouw bedrijf. Deze indruk wordt beïnvloed door de kleuren, vormen en stijlen die verwerkt zijn in het logo. Is deze eerste indruk niet goed? Dan kan dat leiden tot het verliezen van potentiële klanten. Immers, wat zou jouw gedachte zijn bij een bedrijf dat een onprofessionele logo heeft? Waarschijnlijk zou jij dit ook associëren met een gebrek aan professionaliteit en gaan voor een concurrent die professioneler oogt.

Om deze redenen is het van uiterst belang om een logo te maken of te laten ontwerpen dat professioneel oogt en aansluit op jouw bedrijfsidentiteit. Wat belangrijk is om in het oog te houden is:

 • Wat voor beeld wil je dat mensen krijgen bij jouw bedrijf?
 • Waar staat jouw bedrijf voor?
 • Wat is het boodschap dat je wilt overbrengen met jouw logo?

Meer weten over wat belangrijk is? Lees hier meer over hoe je een logo ontwerpt.

Ben jij niet creatief ingesteld en wil jij het logo ontwerp uitbesteden? Neem dan enkele zaken in acht. Het belangrijkste is wat het laten ontwerpen van een logo kost. Dit is afhankelijk van een aantal factoren:

 • Type designer/bedrijf (student, freelancer, designbureau etc.)
 • Aantal jaar ervaring
 • Aantal concepten
 • Aantal revisies

Meer weten over wat een logo laten ontwerpen kost? Leer hier meer over hoeveel een logo laten ontwerpen kost.

Heb je nog overige vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen en adviseren je graag vrijblijvend!